Huisartspraktijk Grooff -
RSS

Recente posts

nieuwe co assistent Thymme O Herne
Zomervakantie
5 mei geen spreekuur
Tips voor pijnlijke darmen
Het 'slechte' LDL cholesterol is boven de 60jaar zo slecht nog niet, zegt BMJ

Categorie├źn

brein
iedereen
medewerkers
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

De Diana 35 pil

Het is belangrijk dat vrouwen weten wat de bijwerkingen zijn van medicijnen die ze (willen gaan) slikken. Zware bijwerkingen als dood door longembolie of hersenembolie zijn niet goed te praten. Het is goed dat deze bijwerking nu van de Diana 35 uitgebreid in het nieuws is gekomen. De huisartsen is gevraagd dit medicijn niet meer voor te schrijven aan vrouwen die het nog nooit gebruikt hebben. Dit is een goede zaak. Het zal evenwel niet eenvoudig zijn een therapie te vinden die even goed werkt voor acne. We gaan ons best doen. 

1 Reactie op De Diana 35 pil:

Comments RSS
essays on maandag 6 januari 2014 4:53
deze website hebben een grote bijdrage voor de lezers, vooral voor degenen die geen kennis met betrekking tot drugs hebben. Ik hoop dat u uw goede voornemen blijven om iedereen geest te voeden met betrekking tot deze zaak. Blijf het goede werk.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint