Huisartspraktijk Grooff -
RSS

Recente posts

nieuwe co assistent Thymme O Herne
Zomervakantie
5 mei geen spreekuur
Tips voor pijnlijke darmen
Het 'slechte' LDL cholesterol is boven de 60jaar zo slecht nog niet, zegt BMJ

Categorie├źn

brein
iedereen
medewerkers
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Dr Miggels is de nieuwe huisarts

Wij zijn blij dat Ilse Miggels ons team als huisarts komt versterken. Zij is opgeleid tot huisarts en heeft 1 jaar als chirurg in opleiding gewerkt. Ze is vakkundig in kleine chirurgische en gynecologische ingrepen. Daarnaast weet ze veel van complementaire geneeskunde. Ze heeft 2 kinderen van 11 en 13 jaar en is tevens actief in het beschermen van de natuur. Doorgaans zal ze de dinsdag en vrijdag in de praktijk aanwezig zijn.

1 Reactie op Dr Miggels is de nieuwe huisarts:

Comments RSS
Conny van Rossum on vrijdag 6 januari 2017 17:20
Beste Dr. Miggels, Tot kort geleden waren mijn man en ik patienten bij Dr. Musarella in Zeist. Hij zal bij u wel bekend zijn, zoals ook het feit dat hij onlangs overleden is. Ik werd er behandeld voor een schildklier onderfunctie, mijn man voor algehele zwakte en moeheid. Nu moeten we een nieuwe orthomoleculair arts zoeken en vroegen ons af, of we daarvoor bij u terecht kunnen. We wonen in Amersfoort. Met vriendelijke groeten
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint