Huisartspraktijk Grooff -
RSS

Recente posts

nieuwe co assistent Thymme O Herne
Zomervakantie
5 mei geen spreekuur
Tips voor pijnlijke darmen
Het 'slechte' LDL cholesterol is boven de 60jaar zo slecht nog niet, zegt BMJ

Categorie├źn

brein
iedereen
medewerkers
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Zomervakantie

Deze zomer is de praktijk gesloten van maandag 14 augustus tot en met vrijdag 25 augustus. De praktijk is dan wel van 8 tot 1 uur 's middags telefonisch bereikbaar op dit nummer door een doktersassistente op afstand. Zij kan uw lopende recepten herhalen. Voor spoedgevallen zal zij u doorsturen naar mijn achterwacht.
De clinic is closed for the holdays from 14 august until 26 august. A secretary will take any call from 8am - 1 pm. She can prescribe regular medicines and refer you, if necessary to an emergency physician. The clinic is open again on monday 28 august at 8 am.

1 Reactie op Zomervakantie:

Comments RSS
writing on maandag 6 november 2017 8:26
Crises happen, and ordinarily requisitioning quick automobile title credits is the main alternative to guarantee bills and monetary responsibilities are dealt with. Your family's money related security
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint